Omgeving
Kijkduin
Strandhuisjes altijd iets te beleven!

Naast relaxen in uw strandhuisje of op het strand is er natuurlijk meer te beleven. In de omgeving van uw vakantieverblijf is genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het prachtige vissersdorp Scheveningen of de stad Den Haag. Een gezellige wandeling over de boulevard van Kijkduin behoort ook zeker tot te mogelijkheden.

De Zandmotor - KijkduinDe Zandmotor - Kijkduin

Natuurgebied Zandmotor

De zandmotor is een uniek experiment van Rijkswaterstaat om de Nederlandse kust te beschermen. Het schiereiland is in 2011 opgespoten met als doel het zand op een duurzame en natuurlijke wijze te verspreiden voor de Haagse kust, met een geheel eigen ecosysteem. De rust en ruimte van De Zandmotor zijn uniek voor de Zuid-Hollandse kust. En tijdens uw verblijf is dit de voortuin van het strandhuisje...

Meer info

Kijkduin

De plaats waar uw strandhuisje zich bevindt, Kijkduin, is een mooie badplaats waar genoeg te doen is. Kijkduin is een rustig gelegen plaats met een mooi strand en een boulevard.

Kijkduin, Den HaagKijkduin, Den Haag
Madurodam - Den HaagMadurodam - Den Haag

Den Haag

Niet ver gelegen van uw strandhuisje ligt de stad Den Haag. Den Haag is de regeringsstad van Nederland, ook wel, het hart van de Nederlandse democratie genoemd. Ook is Den Haag de groenste stad van Europa. U kunt rustig genieten in een van de vele parken. Qua cultuur biedt Den Haag tal van mogelijkheden.

Scheveningen

Een klein stukje richting het Noorden ligt de vissersbadplaats Scheveningen. Scheveningen staat bekend als echte vissersdorp waar de lekkerste vis binnenkomt. Ook vindt u hier de Pier, één van de meest bezochte plekken in Scheveningen. Elk jaar komen hier tijdens Vlaggetjesdag de verse Hollandse Nieuwe haringen binnen.

De Pier - ScheveningenDe Pier - Scheveningen

ook interessant...

Locatie & parkeren

De strandhuisjes staan op het Zuiderstrand ter hoogte van de badplaats Kijkduin en ligt op 10 auto-minuten van het centrum. Parkeren in geheel Kijkduin is gratis. De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Meer Informatie
Eten & drinken

In Kijkduin liggen vele strandtenten waar u terecht kunt voor een lekkere hapje of drankje. Deze strandtenten liggen vlakbij uw strandhuisje en zijn voorzien van alle gemakken. De strandpaviljoens zijn gezellig, sfeervol en de place to be om lekker te ontspannen op het strand.

Meer Informatie
Kijkduin Strandhuisjes

De moderne, luxe strandhuisjes zijn voorzien van alle gemakken en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en toch een fantastisch uitzicht. De strandhuisjes zijn te huur voor een weekend of mid-week, maar ook voor (maximaal) 3 weken.

Meer informatie

©2020 Kijkduin Strandhuisjes
ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY COOKIES DISCLAIMER

Webontwikkeling: 2nd Chapter