Omgeving
Kijkduin
Strandhuisjes altijd iets te beleven!

Naast relaxen in uw strandhuisje of op het strand is er natuurlijk meer te beleven. In de omgeving van uw vakantieverblijf is genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het prachtige vissersdorp Scheveningen of de stad Den Haag. U kunt natuurljk ook heerljk wandelen over de boulevard van Kijkduin.

De Zandmotor - KijkduinDe Zandmotor - Kijkduin

Natuurgebied Zandmotor

De zandmotor is een uniek experiment van Rijkswaterstaat om de Nederlandse kust te beschermen. Het schiereiland is in 2011 opgespoten met als doel het zand op een duurzame en natuurlijke wijze te verspreiden voor de Haagse kust,waardoor ook een geheel eigen ecosysteem ontstaat. De rust en ruimte van De Zandmotor zijn uniek voor de Zuid-Hollandse kust. En tijdens uw verblijf is dit de voortuin van het strandhuisje...

Meer info

Kijkduin

De plaats waar uw strandhuisje zich bevindt, is een mooie badplaats waar genoeg te doen is. Het is een rustige locatie met een mooi strand en een boulevard.

Kijkduin, Den HaagKijkduin, Den Haag
Madurodam - Den HaagMadurodam - Den Haag

Den Haag

Uw strandhuisje ligt ook vlak bij de stad Den Haag, de thuisstad van de regering en het hart van de Nederlandse democratie. Den Haag is ook de groenste stad van Europa waar u in alle rust kunt genieten van de vele parken. Daarnaast zijn er ook tal van culturele mogelijkheden zoals prachtige musea.

Scheveningen

Net ten noorden van Kijkduin ligt Scheveningen, naast een badplaats ook nog een echt vissersdorp waar de lekkerste vis binnenkomt. Ook vindt u hier de Pier, een van de meest bezochte plekken in Scheveningen. Elk jaar komen hier tijdens Vlaggetjesdag de verse Hollandse Nieuwe haringen binnen.

De Pier - ScheveningenDe Pier - Scheveningen

ook interessant...

Locatie & parkeren

De strandhuisjes staan op het Zuiderstrand ter hoogte van de badplaats Kijkduin en ligt op 10 auto-minuten van het centrum. Parkeren in geheel Kijkduin is gratis. De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Meer Informatie
Eten & drinken

Kijkduin heeft veel strandtenten waar u terecht kunt voor een lekkere hapje of drankje. Deze strandtenten bevinden zich vlakbij uw strandhuisje en zijn voorzien van alle gemakken. De strandpaviljoens zijn gezellig, sfeervol en de place-to-be om lekker te ontspannen op het strand.

Meer Informatie
Kijkduin Strandhuisjes

De moderne, luxe strandhuisjes zijn voorzien van alle gemakken en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en toch een fantastisch uitzicht. De strandhuisjes zijn te huur voor een weekend of mid-week, maar ook voor (maximaal) 3 weken.

Meer informatie

©2024 Kijkduin Strandhuisjes
ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY COOKIES DISCLAIMER

Website door: 2nd Chapter