Beleef
Kijkduin strandpaviljoens kijkduin

Aan het prachtige strand van Kijkduin, op steenworpafstand van uw strandhuisje, liggen de twee strandpaviljoens Habana Beach & Suiderstrand. De strandpaviljoens zijn gezellig, sfeervol en de place-to-be om lekker te ontspannen op het strand en te genieten van een drankje en lekker eten.

Habana Beach

Strandtent Habana Beach is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin. Het ruime terras is voor de bezoekers van Kijkduin 'the place to be'. Habana Beach is ook de perfecte locatie voor (bedrijfs)feestjes, bruiloften en beach BBQs.

Bezoek Habana Beach

Suiderstrand

Bent u een levensgenieter, surfer, fijnproever of een combinatie hiervan? Kom dan genieten bij Suiderstrand! Suiderstrand is daarbij dé ideale locatie voor bruiloften, bedrijfs- en privefeesten. Bekijk de verrassende menukaart op de website! 

Bezoek Suiderstrand

ook interessant...

Locatie & parkeren

De strandhuisjes staan op het Zuiderstrand ter hoogte van de badplaats Kijkduin en ligt op 10 auto-minuten van het centrum. Parkeren in geheel Kijkduin is gratis. De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Meer Informatie
Omgeving

In de omgeving van uw vakantieverblijf is genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het prachtige vissersdorp Scheveningen of de stad Den Haag. Een gezellige wandeling over de boulevard van Kijkduin behoort ook zeker tot te mogelijkheden.

Meer Informatie
Kijkduin Strandhuisjes

De moderne, luxe strandhuisjes zijn voorzien van alle gemakken en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en toch een fantastisch uitzicht. De strandhuisjes zijn te huur voor een weekend of mid-week, maar ook voor (maximaal) 3 weken.

Meer informatie

©2024 Kijkduin Strandhuisjes
ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY COOKIES DISCLAIMER

Website door: 2nd Chapter