Coronavirus voorzorgsmaatregelen

Te gast in één van onze strandhuisjes?

Bestel via onderstaande link tot 17:00 eten bij Suiderstrand en haal het dezelfde avond nog op!

Bestellen

Kijkduin Strandhuisjes een originele en unieke ervaring

Kijkduin Strandhuisjes verhuurt strandhuisjes aan iedereen die het ultieme vakantiegevoel wil beleven. Ervaar de luxe die de strandhuisjes bieden en geniet volop van zon, zee en strand. Een originele en unieke ervaring.

Éen met de natuur
24/7 genieten zon en zee vanaf het strand
Watersport
Oneindige mogelijkheden
The place to be
Ontspannen op het strand met een keur aan strandpaviljoens

De strandhuisjes zijn te huur voor een weekend, midweek of hele week. In het hoogseizoen kunt u alleen hele weken boeken met een maximum van 3 weken.

Bekijk beschikbaarheid
Vrij uitzicht op zee
Vrijstaand strandhuisje
Luxe inrichting

Veel privacy en een fantastisch uitzicht
De moderne, luxe strandhuisjes zijn voorzien van alle gemakken en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en toch een fantastisch uitzicht.

Interieur
De vrijstaande strandhuisjes zijn voorzien van een woonkamer met zit- en eethoek. De open keuken is voorzien van een vaatwasser, koelkast en espressomachine. Een slaapkamer is voorzien van een 2-persoonsbed en de andere slaapkamer van een stapelbed. De bank in de woonkamer is tevens te gebruiken als 1-persoons bedbank.

Meer over de strandhuisjes

reviews

Ervaringen van onze gasten
Volop genieten van zon, zee en strand in onze luxe beach houses. Vele levensgenieters gingen u voor! Lees hier de ervaringen van onze gasten. Alle reviews staan hier.

handig om te weten...

Coronavirus maatregelen

Voor uw en onze veiligheid hebben wij extra voorzorgsmaatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Uw strandhuisje is vooraf uw bezoek extra geventileerd en hebben alle deuren en ramen tot 10 minuten opengestaan en zijn alle grepen behandeld met desinfecterende middelen.

Meer informatie
Locatie & parkeren

De strandhuisjes staan op het Zuiderstrand ter hoogte van de badplaats Kijkduin en ligt op 10 auto-minuten van het centrum. Parkeren in geheel Kijkduin is gratis. De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Meer Informatie
Eten & drinken

Kijkduin heeft veel strandtenten waar u terecht kunt voor een lekkere hapje of drankje. Deze strandtenten bevinden zich vlakbij uw strandhuisje en zijn voorzien van alle gemakken. De strandpaviljoens zijn gezellig, sfeervol en de place-to-be om lekker te ontspannen op het strand.

Meer Informatie

©2020 Kijkduin Strandhuisjes
ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY COOKIES DISCLAIMER

Webontwikkeling: 2nd Chapter