Strandhuisje huren

Kijkduin Strandhuisjes verhuurt strandhuisjes aan iedereen die het ultieme vakantiegevoel wil beleven. Ervaar de luxe die de strandhuisjes bieden en geniet volop van zon, zee en strand.

Vanaf augustus 2018 kunt u alweer reserveren voor 2019! Wilt u op de hoogte worden gehouden laat het ons weten door een email te sturen naar info@kijkduinstrandhuisjes.nl. Zodra u kunt reserveren sturen wij eenmalig een nieuwsbrief.

Genoeg te beleven bij uw strandhuisje

Onze strandhuisjes staan op het Zuiderstrand ter hoogte van de badplaats Kijkduin. Kijkduin is de 2e badplaats van Den Haag en ligt op 10 auto-minuten van het centrum. In de omgeving van de strandhuisjes is genoeg te beleven, zoals een uitstapje naar Den Haag of Scheveningen. Slapen op het strand, een originele en unieke ervaring. 

U kunt gemakkelijk uw strandhuisje huren bij Kijkduin Strandhuisjes. De luxe strandhuisjes zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigentijdse inrichting. De overdekte veranda geeft veel privacy en een fantastisch uitzicht. De strandhuisjes zijn te huur voor een weekend of mid-week, maar ook voor een langere periode. 

Boek nu uw eigen strandhuisje voor een vakantie om nooit te vergeten

©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer