Locatie
Kijkduin
Strandhuisjes strandslag 2a, kijkduin

De strandhuisjes staan op het Zuiderstrand ter hoogte van de badplaats Kijkduin en liggen op 10 auto-minuten van het centrum. Parkeren is overal in Kijkduin gratis. De dichtsbijzijnde parkeerplaatsen vindt u aan de Machiel Vrijenhoeklaan, het Deltaplein of in de omgeving.

Locatie

Kijkduin Strandhuisjes
Machiel Vrijenhoeklaan t.h.v. afslag 2a
2554 ZZ Den Haag
Nederland

routeplanner

GPS-coördinaten:
52.064138, 4.211039

Huisjes 21 t/m 29:
Machiel Vrijenhoeklaan 175, Den Haag
U arriveert op de nabijgelegen openbare parkeerplaats. Neem afrit 2a richting het strand en volg de borden "Kijkduin Strandhuisjes".

Huisjes 30 t/m 39:
Machiel Vrijenhoeklaan 450, Den Haag
U arriveert bij de ingang van het vakantiepark. Parkeer hier uw auto en neem afrit 2 richting het strand en volg de borden "Kijkduin Strandhuisjes".

Openbaar vervoer:
Als u met het openbaar vervoer wenst te komen dan kunt u bij Den Haag Centraal stadsbus 24 nemen en uitstappen bij halte Kijkduin. Loop vervolgens een klein stukje verder met de weg mee. In de bocht naar links slaat u rechtsaf het wandelpad "Zandmotorpad" in. Als u in huisje 21 - 29 zit dan loopt u bij strandtent Suiderstrand het pad naar beneden richting het strand. Als u in huisje 30 - 39 zit dan loopt u bij strandtent Birds het pad naar beneden richting het strand.

©2024 Kijkduin Strandhuisjes
ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY COOKIES DISCLAIMER

Website door: 2nd Chapter