Disclaimer

AANSPRAKELIJKHEID

LARGO betracht uiterste zorgvuldigheid bij het maken, samenstellen en verspreiden van de informatie op deze site, wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Indien u onjuistheden of andere onregelmatigheden constateert, of wanneer er enige reden is tot twijfel, vragen wij u dit te melden via info@largo.nl zodat wij eventueel maatregelen kunnen nemen.

Aan de vermelde prijzen op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen en/of fouten zijn onder voorbehoud.

U kunt de disclaimers van de verschillende organisaties gelinkt via deze site, nalezen op de site van de desbetreffende organisatie.

LARGO aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de informatie op deze site. Reacties van bezoekers vallen buiten de verantwoordelijkheid van LARGO. Zij aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud en ondertekening van reacties van bezoekers. LARGO behoudt zicht het recht voor reacties niet of gedeeltelijk te plaatsen of te bewerken.

MERKEN

Zonder schriftelijke toestemming van LARGO is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

©2024 Kijkduin Strandhuisjes
ALGEMENE VOORWAARDEN PRIVACY COOKIES DISCLAIMER

Website door: 2nd Chapter