Beleef Kijkduin

Strandpaviljoens Kijkduin

In Kijkduin liggen vele strandtenten waar u terecht kunt voor een lekkere hapje of drankje. Deze strandtenten liggen vlakbij uw strandhuisje en zijn voorzien van alle gemakken. De strandpaviljoens zijn gezellig, sfeervol en de place to be om lekker te ontspannen op het strand.

Habana Beach & Suiderstrand, the place to eat and drink

Aan het prachtige strand van Kijkdijn, op steenworpafstand van uw strandhuisje, liggen twee strandpaviljoens waar u lekker kunt eten en drinken. De twee strandtenten zijn Habana Beach & Suiderstrand. De strandpaviljoens vallen onder dezelfde eigenaar als de strandhuisjes. Breng eens een bezoekje aan deze strandrestaurants en geniet van lekker eten. Ook kunt u natuurlijk de gehele dag en avond bij de strandtenten terecht voor een drankje.

De hele dag genieten

U geniet de gehele dag van de volle zon dankzij de gunstige locatie van de paviljoens. De restaurants beschikken over een uitgebreid buitenterras, maar binnen vertoeven is ook geen probleem. ’s Ochtends wakker worden met een heerlijk ontbijtje, in de middag lekker lunchen of ‘s avonds genieten op het terras van de ondergaande zon. Kortom alles is mogelijk.

Wilt u luxer dan luxe met z'n 2en overnachten kunt u ook kiezen voor ons wellness huisje. Ga naar www.strandhuiskijkduin.nl.