Omgeving Largo Kijkduin Strandhuisje

Naast relaxen in uw strandhuisje of op het strand is er natuurlijk meer te beleven. In de omgeving van uw vakantieverblijf is genoeg te doen. U kunt bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het prachtige vissersdorp Scheveningen of de stad Den Haag. Een gezellige wandeling over de boulevard van Kijkduin behoort ook zeker tot te mogelijkheden.

Kijkduin

De plaats waar uw strandhuisje zich bevindt, Kijkduin, is een mooie badplaats waar genoeg te doen is. Kijkduin is een rustig gelegen plaats met een mooi strand en een boulevard.

Den Haag

Niet ver gelegen van uw strandhuisje ligt de stad Den Haag. Den Haag is de regeringsstad van Nederland, ook wel, het hart van de Nederlandse democratie genoemd. Ook is Den Haag de groenste stad van Europa. U kunt rustig genieten in een van de vele parken. Qua cultuur biedt Den Haag tal van mogelijkheden. Laat u verrassen en breng een bezoek aan deze diverse stad.

Scheveningen

Een klein stukje richting het Noorden ligt de vissersbadplaats Scheveningen. Scheveningen staat bekend als echte vissersdorp waar de lekkerste vis binnenkomt. Ook vindt u hier de Pier, één van de meest bezochte plekken in Scheveningen. Elk jaar komen hier tijdens Vlaggetjesdag de verse Hollandse Nieuwe haringen binnen. Een bijzonder (en lekkere) ervaring.