Slapen op het strand

Heerlijk slapen òp het strand? De strandhuisjes nabij Den Haag, in Kijkduin, maken deze unieke ervaring mogelijk. De strandhuisjes zijn voorzien van al jouw wensen & behoeften. Het is net thuis, maar dan in het klein èn met uitzicht op zee.

Kun je het je al voorstellen? Heerlijk in slaap vallen en in alle rust wakker worden op het strand. Één voetstap buiten de deur en je staat letterlijk op het strand in het zachte zand. De dag kan beginnen: je zet koffie, maakt een ontbijtje en nuttigt dit op het strand met op de achtergrond het geluid van de suizende zee. Samen met je mede-genieters natuurlijk!

Slaapstrandhuisjes

Slapen op het strand doe je in de luxe en complete slaapstrandhuisjes. De strandhuisjes staan op het strand van toeristisch trekpleister Kijkduin. De slaapstrandhuisjes zijn voorzien van alle algemene behoeften: slaapkamers, woonkamer, badkamer, keuken, sanitair & veranda. Daarnaast beschikt het slaapstrandhuisje over: WiFi-connectie, koffiezet-automaat, elektrische kachel, strandstoelen, koelkast en een vaatwasser.

Vakantie op het Nederlandse strand

Kijkduin is de zonnigste plaats van Nederland, ideaal om je vakantie te vieren. Het èchte vakantiegevoel ervaar je pas als je op het strand slaapt en wakker wordt. Naast relaxen op het strand kun je natuurlijk meer doen dan dat. Kijkduin is een populaire badplaats in Nederland. In de buurt van Kijkduin liggen Den Haag en Scheveningen, waar het altijd leeft. Als je het relaxen zat bent, wat wij ons overigens niet kunnen voorstellen, is een bezoekje aan Den Haag of Scheveningen het waard.

Logeren op het strand?

Een strandhuisje reserveren voor een weekend, mid-week of langer? Boek eenvoudig een strandhuisje online. Voor de reserveringen van de strandhuisjes werken wij samen met Largo.

©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer