Scheveningen

Een aantal kilometer verwijderd van Kijkduin ligt de populaire badplaats Scheveningen. Ook hier is van alles te beleven voor de vakantieganger. Tijdens uw verblijf in uw strandhuisje is een bezoek aan Scheveningen het zeker waard. We geven u een aantal bestemmingen die u kunt bezoeken tijdens uw verblijf in uw strandhuisje vlakbij Scheveningen.

De Pier

De Pier is één van de meest bezochte plekken in Scheveningen. Eigenlijk is een bezoek aan De Pier een must wanneer u in Scheveningen bent. Een prachtig uitzicht en heerlijke uitwaaien midden op de zee. Ook zijn er gezellige horeca-gelegenheden voor een hapje of een drankje. Bovendien kunt u Scheveningen van grote hoogte bekijken door in het reuzenrad te stappen.

Lekkere vis

Jaarlijks, in mei of juni, komen de verse Hollandse Nieuwe haringen binnen. Deze dag staat bekend als Vlaggetjesdag. Scheveningen staat bekend om de lekkere vis en velen visrestaurants. Tijdens uw bezoek aan Scheveningen is een lekker visje een echte aanrader.

Musea

In Scheveningen kunt u ook verschillende musea bezoeken. In deze musea vindt u vooral échte Scheveningse historische bezienswaardigheden. Zo heeft u de keuze uit de volgende populaire musea:

  • Museum Beelden aan Zee
  • Historisch Muzee Scheveningen
  • Atlantikwall Museum Scheveningen

Boulevard

Op de boulevard van Scheveningen leeft het vrijwel altijd. Veel mensen doen hier een heerlijke wandeling, waar vooral in de zomer van alles te beleven is. Entertainment op straat, grote strandtenten, en veel meer. Een wandeling over de boulevard verveeld daarom eigenlijk nooit. Daarnaast is de boulevard onlangs vernieuwd en geniet u van een prachtig uitzicht op zee.

Watersport

In Scheveningen zijn op dagen met een redelijke wind de watersporters actief. U kunt zelf bijvoorbeeld een lesje kitesurfen nemen, maar natuurlijk ook gewoon kijken langs de kant. Bij veel wind worden extreme moves gemaakt door de waaghalzen onder de kitesurfers.

Sea Life

Sea Life Scheveningen is een erg groot aquarium waar u als bezoeker doorheen kunt lopen. U komt allerlei soorten dieren tegen die in de zee zwemmen. Tijdens uw bezoek aan de kust van Scheveningen kunt u zeker even de Sea Life bekijken waar zeldzame vissen rondzwemmen in een zeeaquarium om u heen.

©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer