Last Minute Strandhuisje

Voor een last minute strandhuisje bent u bij ons op het juiste adres. In het najaar is het vaak nog erg lekker weer en daarom hebben wij enkele huisjes beschikbaar gesteld deze maanden. Onze huisjes hebben een prima comfort en bieden de ultieme luxe direct aan zee. Geniet van het rustige strand van Kijkduin met een prachtig uitzicht op de Noordzee.

U kunt bij ons zowel een weekend, midweek of een hele week boeken. Profiteer van relatief lage kosten in dit naseizoen. Voor de maanden september en oktober hebben wij nog enkele strandhuisjes beschikbaar. Boek dus snel uw last minute strandhuisje en geniet van een heerlijke vakantie op het strand.

Het huisje is perfect gelegen in een rustige omgeving. De drukte kunt u altijd opzoeken, want alles licht op een steenworp afstand. Ga bijvoorbeeld naar Den Haag of Scheveningen. In deze twee plaatsen is namelijk genoeg te beleven. Den Haag is onze regeringsstad en Scheveningen is een hartstikke leuke vissersbadplaats met een grote boulevard.

Wilt u de rust weer opzoeken? Dan is Kijkduin de perfecte locatie. Ook hier is genoeg te beleven. Je hebt een kleinere boulevard, maar dat maakt juist de gezellige sfeer. Er zijn genoeg strandpaviljoens waar je rustig een drankje kan doen genietend van de ondergaande zon. Bovendien kunt u een mooie wandeling maken in de prachtige duinen van Kijkduin.

Strandhuisje september of oktober boeken

Wij hebben nog enkele plaatsen in september en oktober beschikbaar. Voor uw last minute strandhuisje kunt u gemakkelijk boeken via de reservering pagina van Roompot. Wij werken samen met Roompot om de reservering voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast kunt u meer informatie bekijken over onze strandhuisjes!

©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer