Kijkduin

De badplaats Kijkduin, waar uw strandhuisje zich bevindt, heeft ook een aantal leuke activiteiten te bieden. Wij nemen u mee in wat het dorpje Kijkduin voor u als toerist te bieden heeft.

Boulevard

Kijkduin is een badplaats dat beschikt over een prachtige boulevard. Een heerlijke wandeling en even lekker uitwaaien is dan ook wat veel mensen doen. Aan de boulevard liggen gezellige terrasjes en restaurants voor een hapje en een drankje. Ook heeft u een mooi uitzicht op de Noordzee vanaf de boulevard. Ideaal voor een romantische wandeling met uw partner.

Deltaplein

Het Deltaplein is voorzien van allerlei soorten winkeltjes en restaurants. De winkelstraat is overdekt en heeft vooral leuke toeristenwinkeltjes. Het Deltaplein heeft een bepaald ‘Kijkduins’ karakter dat u zelf moet ervaren. Al met al een gezellig stukje Kijkduin waar de winkelondernemers de mensen vriendelijk ontvangen.

De duinen

De naam Kijkduin zegt het al, het dorpje ligt tegen de duinen aan. In de duinen van Kijkduin zijn leuke wandel- en fietsroutes die u zeker eens moet uitproberen tijdens uw vakantieverblijf. De duinen liggen vlakbij uw strandhuisje. Tijdens uw wandeling of fietstocht kunt u de duinen natuurlijk niet overslaan.

©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer