Bericht plaatsen

Gastenboek

Gijs

30 jun 2018

Net terug van een heerlijke midweek in één van de Kijkduin strandhuisjes. Het zijn goed verzorgde en slim ingerichte huisjes, prettig comfortabel, voldoende privacy door wat tussenafstand tot de buren, en natuurlijk prachtig gelegen op het strand. We komen graag nog een keer terug!

Marije Blok

26 apr 2018

We hebben heerlijke dagen gehad aan het strand! Het uitzicht is prachtig. De huisjes zijn stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien.

S. Paulus

30 mrt 2018

We brachten 5 geweldige dagen door in Kijkduin. De accommodatie was prachtig. Het ochtendbeeld heeft ons elke dag betoverd. De nabijheid van Den Haag was geweldig. We hebben er een geweldige fietstocht gemaakt.

Max, Anne en Jim

19 mrt 2018

Heerlijk comfortabel huis. Degelijk en goed geïsoleerd. Was super koud weekend maar ook dat had wat! Kachels maakte overuren maar mocht de pret niet drukken. Het uitzicht gaat nooit vervelen. Aanrader.

Clau & Ro

26 feb 2018

We boeken net weer een lang weekend en realiseer me ineens dat ik had beloofd iets over ons vorige bezoek op de mail te zetten! Wij hadden een super romantisch weekend op Kijkduin. Prachtige locatie op het strand, het was redelijk mooi weer! Alles was goed geregeld en stond klaar toen wij aankwamen. Gestart met een strandwandeling. Even van de zon genoten en 's avonds heerlijk gegeten bij een gezellige strandtent (Suiderstrand)! . Heerlijk geslapen in het strandhuisje, wat een lekkere bedden!. Na een duik in het koude water, temperatuur viel tegen! moesten we helaas weer de reis naar huis maken. Denk dat dat onze enige klacht is. Het was veel te kort, we komen terug in 2018 (zojuist geboekt!:) ) Groetjes, Clau en Ro

Kirsten & Tim

26 sep 2017

In September een weekend geboekt in de Kijkduinse strandhuisjes samen met mijn man! Hebben een heerlijk weekend gehad. De huisjes zijn klein maar fijn. Het blijft natuurlijk uniek om wakker te worden aan het strand. Onze wifi viel een keertje uit, maar na 1 telefoontje naar Suiderstrand werd dat gelukkig opgelost. Wij zaten in huisje 23, waar wij erg blij mee waren omdat de strandtent Suiderstrand hiernaast ons ook erg aansprak! Ontbijt en diner waren erg lekker en vooral gezellig. Kortom, wij komen hier zeker nog een keer terug!

Kees en Arianne de Vries

27 mrt 2017

Afgelopen weekend hebben wij, als eerste gasten, gebruik gemaakt van de nieuwe strandhuisjes van Kijkduin. Allereerst werden wij heel vriendelijk ontvangen bij Suiderstrand. Het strandhuisje overtrof onze verwachtingen. Heel compleet en gezellig ingericht, goede bedden, heerlijke veranda én een geweldig uitzicht op zee. Wij hebben gebruik gemaakt van het eten (ontbijt en diner) van Suiderstrand, super service en heerlijk eten! Wij wensen jullie heel veel succes met de verhuur van de strandhuisjes. Jullie zien ons zeker nog een keer!

Iris & Baldwin

24 jul 2015

Slapen op het strand! Dat is wat jullie lang geleden tegen ons zeiden. Nu is het zover! Nog niet eerder was het in Den Haag mogelijk om te slapen op het strand. Jullie huisjes zijn zo eigentijds en sfeervol. Heerlijk ontspannen op het strand en daarna nog even de stad in. Wij zijn om en gaan het doorvertellen. Veel succes, Iris en Baldwin

Suus & Barry

17 jul 2015

Het was een lange weg, maar eindelijk is het zover. Van het eerste idee, 5 jaar geleden... en dan nu echt "live". Na zoveel voorbereidingen en al het harde werk, gaat alles nu dan samen vallen. De huisjes zien er echt prachtig uit. Hoe kan het ook anders, als er zoveel liefde in is gestopt :-) We zouden er zo in gaan wonen, wat een luxe... Vol bewondering, hebben we jullie met veel enthousiasme en passie aan dit project zien werken en weten we dan ook zeker, dat dit een succes gaat worden. Onze eerste boeking is al gemaakt! Veel liefs Suus & Barry.

©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer