Bericht plaatsen

Gastenboek

Kees en Arianne de Vries

27 maart 2017
Afgelopen weekend hebben wij, als eerste gasten, gebruik gemaakt van de nieuwe strandhuisjes van Kijkduin.
Allereerst werden wij heel vriendelijk ontvangen bij Suiderstrand. Het strandhuisje overtrof onze verwachtingen. Heel compleet en gezellig ingericht, goede bedden, heerlijke veranda én een geweldig uitzicht op zee.
Wij hebben gebruik gemaakt van het eten (ontbijt en diner) van Suiderstrand, super service en heerlijk eten!
Wij wensen jullie heel veel succes met de verhuur van de strandhuisjes. Jullie zien ons zeker nog een keer!

Iris & Baldwin

24 juli 2015
Slapen op het strand! Dat is wat jullie lang geleden tegen ons zeiden. Nu is het zover! Nog niet eerder was het in Den Haag mogelijk om te slapen op het strand. Jullie huisjes zijn zo eigentijds en sfeervol. Heerlijk ontspannen op het strand en daarna nog even de stad in. Wij zijn om en gaan het doorvertellen. Veel succes, Iris en Baldwin

Suus & Barry

17 juli 2015
Het was een lange weg, maar eindelijk is het zover. Van het eerste idee, 5 jaar geleden... en dan nu echt "live". Na zoveel voorbereidingen en al het harde werk, gaat alles nu dan samen vallen. De huisjes zien er echt prachtig uit. Hoe kan het ook anders, als er zoveel liefde in is gestopt :-) We zouden er zo in gaan wonen, wat een luxe... Vol bewondering, hebben we jullie met veel enthousiasme en passie aan dit project zien werken en weten we dan ook zeker, dat dit een succes gaat worden. Onze eerste boeking is al gemaakt!

Veel liefs Suus & Barry.

© 2017 Kijkduin Strandhuisjes