Den Haag, de stad vlakbij uw strandhuisje

Den Haag, mooie stad achter de ‘Kijkduinen’

Den Haag, ook wel de regeringsstad genoemd, is een grote stad die u echt eens moet hebben bezocht. Sightseeën, lekker eten, gezellige wandelingen: er is van alles te beleven in Den Haag. Op deze pagina leest u 7 prachtige bestemmingen die u kunt bezoeken wanneer u nabij Den Haag bent. U hebt al een strandhuisje gehuurd of u twijfelt nog om er een te huren en u vraagt u af wat er allemaal te doen is Den Haag? Nou, geen probleem. Als echte Hagenezen weten wij precies wat de hotspots zijn en wat u gezien moet hebben. Neem samen met ons alvast een kijkje in Den Haag. Noordeinde
Den Haag staat bol van de cultuur. Als u in het Haagse bent moet u zeker eens het Noordeinde bezoeken. Het Noordeinde wordt niet voor niets dé kunststraat van Nederland genoemd. Deze prachtige straat ligt vlakbij het werkpaleis van onze koning. Wellicht dat u even kunt naar binnen kunt sluipen als de koning niet aanwezig is. Als de koning in Den Haag is hangt namelijk de koninklijke familievlag uit op het dak. (Onze redactie stelt zich niet aansprakelijk voor de gevolgen hiervan)Het Binnenhof
Vlakbij de binnenstad van Den Haag bevindt zich het kloppende hart van onze democratie, het Binnenhof. Het Binnenhof, waar alle beslissingen over Nederland worden genomen door belangrijke politici als Mark Rutte en Geert Wilders (of in dit geval niet), is een must-go. Misschien dat u uw favoriete politicus wel tegen het lijf loopt.

De Haagse Markt
Sommigen vinden het de grootste markt van Europa, de Haagse Markt. Er komen wel tienduizenden mensen af op de ‘Haagse Mart.’ Wilt u bijvoorbeeld een dagje weg van uw strandhuisje aan zee, bezoek dan eens deze unieke Haagse Markt. 

Madurodam
Ook dichtbij uw strandhuisje ligt Nederland op miniatuurformaat oftewel Madurodam. In Madurodam beleeft u de geschiedenis van het ontstaan van Nederland in het klein. Madurodam heeft bovendien allerlei leuke evenementjes zoals voetbalattracties en kunt u dj’en aan de diskjockeytafel van Armin van Buuren.

Mauritshuis
Bent u een echte kunstliefhebber? Breng dan eens een bezoek aan het Mauritshuis. In dit museum zijn beroemde kunstwerken van onder andere Rembrandt te bezichtigen. Als u een echte liefhebber bent kent u natuurlijk het schilderij ‘Meisje met de parel’. Dit ‘meest bekende meisje van Den Haag’ is te bewonderen in het Mauritshuis.

Uitgaansleven
Wilt u een keer een avond of nacht weg van uw Kijkduin strandhuisje? s’ Avonds en ’s nachts leeft het natuurlijk ook nog steeds volop in Den Haag. Drink bijvoorbeeld romantisch en gezellig een cocktail bij een van de leuke cocktailbarren in de stad. Of bezoek een gezellige bar met live muziek. 


©2018 Kijkduin Strandhuisjes - Privacyverklaring - Cookievoorkeuren
Webontwikkeling: 2nd Chapter BV - Proclaimer